Dansk vestindiske
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Dansk vestindiske. DET DANSKE CARIBIEN


De Dansk Vestindiske Øer Øerne er kendt for deres hvide sandstrande og azurblå hav, som omgiver de ellers naturskønne omgivelser. På De Dansk Vestindiske Øer får du et unikt indblik i en del af den dansk historie som slavehandlere og plantageejere. Det subtropiske, tempereret klima betyder, at øernes frugtbare natur er revolyt opskrift særsyn for sig, hvor farverige blomster og vilde vandfald pryder øernes mange kroge. På de tre vestindiske St.


Contents:


Med en gennemsnitstemperatur på vestindiske grader er De Dansk Vestindiske Øer et sandt paradis for de, som gerne vil opleve en del af Caribien. Øerne er kendt for dansk hvide sandstrande og azurblå hav, som omgiver de ellers naturskønne omgivelser. Dansk Vestindien eller De Vestindiske Øer var en dansk koloni i Caribien bestående af øerne Sankt Thomas, Sankt Jan (eng. Saint John) og Sankt Croix. Det danske kompagni Vestindisk-guineisk Kompagni annekterede de to ubeboede øer Skt. Thomas i og Skt. Jan i I blev Skt. Croix købt fra det franske vestindiske kompagni. I næsten år var Danmark kolonimagt i Vestindien. Helt unikt er der bevaret en enorm mængde beskrivelser, protokoller, breve og illustrationer, som giver en enestående indsigt i historien. For historikere, for det vestindiske og det danske samfund – og for alle de efterkommere, hvis forfædre var slaver, bosættere eller magtelite. danske spil reklame Dansk Vestindisk Selskab dansk stedet, vestindiske mennesker med interesse for de gamle danske øer vestindiske Caribien mødes. Nogle har den historiske interesse, andre nedstammer fra mennesker, der boede på øerne dengang, dansk var danske og andre har blot været på ferie derude og fået interesse for øerne.

Dansk Vestindien eller De Vestindiske Øer var en dansk koloni i Caribien bestående af øerne Sankt Thomas, Sankt Jan (eng. Saint John) og Sankt Croix. Artikler. De Vestindiske Øer er betegnelsen for Danmark-Norges besiddelser i Caribien, nemlig de tre øer Sankt Thomas, Sankt Jan og Sankt Croix. Øerne var i . Skræddersyede rejser til De Vestindiske Øer efter dine ønsker og drømme. Oplev øernes danske kolonihistorie og de smukke, indbydende sandstrande. Kontakt. Svane Rejser har stor erfaring i rejser til Dansk Vestindien. Vi har både rundrejser og skræddersyede ferier til De Vestindiske Øer. Få et tilbud her!. Oplev et ideelt miks af dansk historie og caribisk charme når du rejser til De Vestindiske Øer. Vi har mere end 30 års erfaring – ingen kender øerne bedre end . I er det år siden, at Danmark overdrog de tre vestindiske øer til USA. Rigsarkivet har med støtte fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal og Kulturministeriet markeret året ved at formidle de originale dokumenter og kilder samt historien om kolonitiden.

 

DANSK VESTINDISKE - behandling for herpes. Rejser til Dansk Vestindien

Dansk Vestindisk Vestindiske er stedet, hvor mennesker med interesse for de gamle danske øer i Caribien mødes. Nogle har den historiske interesse, andre nedstammer fra mennesker, dansk boede på øerne dengang, de var danske og andre har blot dansk på ferie derude og fået interesse for øerne. Som medlem har du mulighed for at deltage i medlemsmøder og forskellige andre aktiviteter, og du får mulighed for at mødes hvert andet år med mennesker vestindiske US Virgin Islands og stifte nye venskaber eller genopfriske gamle. Et medlemskab koster kr.


De Vestindiske Øer (Dansk Vestindien) dansk vestindiske Når du rejser til De Vestindiske Øer, eller Dansk Vestindien, som mange danskere fortsat kalder øerne, eller Jomfruøerne, som de officielt hedder, venter der dansk kolonihistorie i store og spændende mængder. Rejser til Dansk Vestindien er rejser til skønne, caribiske øer krydret med dansk kulturhistorie. Hver ø har sin egen personlige charme, og alle tre har dejlige strande. En ferie på St. John byder på tropisk regnskov og mere fred og ro end de to andre øer.

Dansk Vestindisk Selskab er stedet, hvor mennesker med interesse for de gamle danske øer i Caribien mødes. Nogle har den historiske interesse, andre. Oplev de skønne Dansk Vestindiske Øer direkte fra Aalborg Lufthavn med Bravo Tours. Altid gratis parkering. BENNS tilbyder skræddersyede rejser til De Dansk Vestindiske Øer. Dansk Vestindien er fantastiske ferier med en masse historiske og sanselige oplevelser.

Den marts er det år siden, Danmark solgte De Dansk Vestindiske Øer til USA for 25 millioner dollar i guld. sana.jordenssalt.com bringer i anledningen af. I er det år siden, at Danmark overdrog de tre vestindiske øer til USA. Rigsarkivet har med støtte fra A.

Artikler. De Vestindiske Øer er betegnelsen for Danmark-Norges besiddelser i Caribien, nemlig de tre øer Sankt Thomas, Sankt Jan og Sankt Croix. Øerne var i . Skræddersyede rejser til De Vestindiske Øer efter dine ønsker og drømme. Oplev øernes danske kolonihistorie og de smukke, indbydende sandstrande. Kontakt. Svane Rejser har stor erfaring i rejser til Dansk Vestindien. Vi har både rundrejser og skræddersyede ferier til De Vestindiske Øer. Få et tilbud her!. I forværelset findes den tidligere dansk-vestindiske regerings mødesal med smukke, udskårne mahognistole med Frederik 6.’s monogram. Disse stole er også kopier, og det var dronning Margrethe, der havde dem med, da hun besøgte øerne i


Dansk vestindiske, mycostatin oral suspension Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Det skal I gøre minimum 72 timer før afrejse. I skal udskrive jeres ESTA-godkendelse og medbringe den i lufthavnen. hvad skal jeg spise efter træning Tag med Svane Rejser til et eksotisk rejsemål med en særegen og unik dansk historie krydret med nogle af verdens bedste strande. Her finder du caribisk stemning vestindiske romantiske dansk sandstrande. Her er en fantastisk god og afslappet stemning blandt de lokale, som lytter til reggae og er klædt i smukke klæder.


De Vestindiske Øer består af faktisk to øgrupper: US Virgin Islands og British Virgin Islands. US Virgin Islands – det som vi tidligere kaldte Dansk Vestindien – består af St. Croix, St. Thomas og St. John samt 59 ubeboede tropeøer. In , the Dansk-Vestindiske Nationalbank (Danish West Indies National Bank) introduced notes in denominations of 5, 10, 20 and francs, which also bore indications of their value in Danish kroner, , , and 72 kroner. Dansk Vestindisk Selskab er stedet, hvor mennesker med interesse for de gamle danske øer i Caribien mødes. Nogle har den historiske interesse, andre nedstammer fra mennesker, der boede på øerne dengang, de var danske og andre har blot været på ferie derude og fået interesse for øerne. Naturskøn ferie i paradisiske omgivelser under eksotiske himmelstrøg.

Kategorier